Att förlora en närstående.

Bearbeta sorgen och samtidigt ta tag i det praktiska. 

Att förlora en nära anhörig är en otroligt omvälvande händelse. Mitt i sorgen ställs man dessutom inför många praktiska saker och beslut som ska fattas. Det är svårt att veta var man ens ska börja, hur man ska gå tillväga och orka. 

Det är viktigt att man får så mycket vägledning som möjligt och att hitta en bra begravningsbyrå nära till hands som kan hjälpa en genom det hela. På Hallsénius begravningsbyrå Täby får du hjälp av erfaren personal som leder dig igenom allt och tillsammans med dig skapar en personlig begravning för ett minnesvärt avsked. Det är en av de begravningsbyråer Täby som kan hjälpa till med både kyrklig och borgerlig begravning. 

raps

Det personliga

Det finns många valmöjligheter kring ceremonin som val av kyrka, lokal, kista, urna, dödsannons och minnesstund. För att utforma en så personlig och minnesvärd begravning som möjligt kommer även val som blommor, tackkort, musik och sång efter dina och den avlidnes önskemål. Prata gärna med familj och vänner, de kanske kommer på något som den avlidne hade uppskattat mycket. Ta hjälp av vänner och bekanta. 

Det praktiska

Första steget är att ta kontakt med begravningsbyrå Täby och boka tid för möte, under samtalet får du svar på de mest brådskande frågorna. Därefter kommer mötet och du får hjälp med att ta fram alla intyg och handlingar som behövs. Erfarna jurister hjälper till med förvaltning av dödsbo, bouppteckning, arvskifte och andra familjejuridiska frågor. Även under begravningen finns personal där för att stötta och se till att gästerna får låta tankarna vila hos den avlidne. 

Oavsett vilken av alla begravningsbyråer Täby ni väljer så se till att prioritera det personliga mötet, att göra ett tryggt val för dig som känns rätt så att begravningen blir den bästa möjliga och att du får den hjälp du behöver hela vägen.